Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU: 120 de tineri au învățat lucruri noi și au învățat cum să își atingă potențialul!

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU: 120 de tineri au învățat lucruri noi și au învățat cum să își atingă potențialul!

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU! a ajuns la cea de-a doua ediție. Anul acesta, spre deosebire de prima ediție, au participat 120 de tineri, 100 din județul Neamț și 20 din județul Constanța, datorită colaborării dintre parlamentarii Oana Bulai și Cristina Dumitrache.

Tabăra a constat în 6 zile de training în compania unor traineri cu foarte multă experienţă, coaching individual cu trainerii și coaching de grup, dar și exerciţii şi simulări care le-au oferit posibilitatea tinerilor să găsească resurse în interiorul lor.

„Ne-am atins și în acest an scopul pentru care am organizat Tabăra VIITORUL EȘTI TU. Ne-am propus să construim o echipă de campioni, capabili să strălucească, o echipă de prieteni, care vor fi viitorii lideri ai acestei țări. Am pus bazele unui grup de tineri dornici să se implice și să contribuie la dezvoltarea și modernizarea comunităților din care fac parte”, a spus deputatul de Neamț, Oana Bulai, inițiatoarea proiectului VIITORUL EȘTI TU.

„Sunt fericită că am demonstrat, încă o dată, că astfel de proiecte dedicate tinerilor sunt realizabile. Chiar dacă la început a părut un vis, Proiectul „VIITORUL EȘTI TU!” a devenit realitate, iar acum tabăra a ajuns deja la a doua ediție”, a adăugat Oana Bulai.

Tabăra a avut loc la malul Mării Negre​, în stațiunea Neptun, care a oferit un cadru prielnic pentru a-ți dori să înveți lucruri noi, să îți descoperi potențialul și să valorifici cunoștințele acumulate. Activitățile au fost împărțite pe mai multe module care au conținut exerciții specifice, astfel încât tinerii să valorifice cât mai mult timpul petrecut în tabără.

Tinerii care au participat în Tabăra VIITORUL EȘTI TU! au avut parte și de speakeri surpriză. Natalia Intotero – ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Bogdan-Gruia Ivan – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Mihai Alexandru Ghigiu – șeful Cancelariei Prim-Ministrului României, Victor Negrescu – europarlamentar și vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European (S&D), Janina Sitaru – secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Florin Lixandru – secretar de stat în cadrul Ministerului Educației, Bogdan Dumea – secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, deputații Oana Florea, Laurențiu-Viorel Gîdei, Ștefan Mușoiu, Sorin Chiriță – expert în dezvoltare regională și finanțări nerambursabile, președintele Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, Maria Hibovski – actriță, trainer, public speaker, Malvina Roșu – Psiholog, Life & Business Coach, Consilier Vocațional, Trainer, Consilier Dezvoltare Personală, Eniko Georgescu – Psiholog Clinician & Psiholog Securitate, Ordine si Apărare, Psihoterapeut, Hipnoterapeut& Expert Neuroștiințe & Tehnici de Comunicare, Valentin-Cristian Ioniță – președintele Asociația Lex Ferenda, Alina Dumitru – campioană olimpică și multiplă campioană europeană la judo, și actorul Marian Adochiței au fost invitații speciali ai taberei.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *