Despre mine

Mă numesc Oana Bulai, îmi iubesc țara și cred în puterea neamului meu! Sunt din Roman, județul Neamț și îmi place accentul moldovenesc care îndulcește atât de frumos limba română.

Din martie 2018, sunt Consilier de Stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului României.

Am căpătat experiență în administrație și în politică la mine acasă. Am fost administrator public al Consiliului Județean Neamț și consilier al Președintelui Consiliului Județean Neamț. Am fost consilier local al municipiului Roman, apoi consilier județean.

Cred în social-democrație pentru că pentru mine sunt importanți toți oamenii. Unii împart lumea în săraci și bogați, în tineri și bătrâni, în „puternici” și „slabi”. Eu susțin o societate a șanselor egale în care toți românii au dreptul la educație, la servicii de sănătate de calitate și la protecție socială reală. Da, „campionii” merită să fie pe podium, dar nu avem voie să abandonăm pe nimeni! Da, este nevoie de piață liberă, dar toată lumea trebuie să se poată bucura de viață!

Am și experiența mediului privat, am fondat și condus mai multe companii. Mi-a plăcut domeniul dezvoltării personale și am scris o carte pe această temă: „TU – ghid cu secrete despre tine”.

Sunt licențiată în Administrație Publică și am un master în „Psihologie politică și leadership în administrație”.

Am redeschis acest blog pentru că vreau să știți cu toții ce fac, cum lucrez și ca să comunic cu voi. Transparența este o regulă a democrației!