Copiii de azi sunt viitorul de mâine

Copiii de azi sunt viitorul de mâine

Copiii au un loc special în viaţa noastră, ei fiind adevăratele noatre comori. Prin prezenţa lor, prin spiritul lor inocent şi plin de viaţă, fiecare familie se îmbogăţeşte. Zâmbetele şi vioiciunea lor fac viaţa noastră, a tuturor, mai frumoasă. Fiecare dintre noi încearcă să facă tot ce îi stă în putinţă să îşi sprijine copilul să se dezvolte şi să îşi construiască un viitor, oferindu-i tot ce este posibil.

Rolul nostru este acela de a investi în educaţia lor, de a-i proteja şi de a le asigura un viitor cât mai bun. Pentru copiii noştri, pentru viitorul nostru, avem datoria să ne gândim mereu la cum să asigurăm un mediu sigur, în care aceştia să crească. De asemenea, este obligaţia noastră să găsim o soluţie pentru ca orice copil să se bucure de această minunată perioadă a vieţii.

Cu toţii vrem ca viitorii reprezentanţi ai societăţii să fie oameni de bine, demni de laudă, să ne facă cinste. Important este să înţelegem că deciziile pe care le luăm trebuie să fie pentru binele copiilor noştri.

Din păcate, nu toţi copiii au parte de cele necesare aşa cum ar fi trebuit să fie într-o ţară civilizată. Ziua Copilului, pe lângă bucuria pe care o aduce, este o ocazie pentru noi de a ne întoarce privirea şi de a transmite un gând şi către copiii care sunt mai puţin norocoşi, deoarece nu toţi copiii merg la şcoală, nu toţi copiii sunt într-o familie stabilă şi sunt capabili să se bucure de drepturile lor.

În această zi avem o datorie morală de a încerca să găsim soluţii pentru toţi copiii care nu sunt în măsură să se uite la viitor cu speranţă şi să creadă că pot face ca visele lor să devină realitate.

O naţiune care crede că viitorul nostru sunt copiii, trebuie să accentueze şi să crească sprijinul acordat acestora.

Atât din funcţiile deţinute în administraţie, cât şi în proiectele personale pe care le-am dedicat copiilor, în centrul activităţilor mele au stat întotdeauna preocuparea şi grija pentru tineri. Dovada cea mai clară este Proiectul VIITORUL EȘTI TU!, care este investiţia mea în tineri, cei pe care îi consider cea mai importantă resursă a unei naţiuni.

Țelul meu este ca fiecare tânăr să îşi descopere misiunea şi să devină eroul propriei poveşti de succes. Vreau ca acum, în preajma zilei de 1 Iunie, să doresc tuturor copiilor, oriunde ar fi, o zi fericită, iar părinţilor putere de muncă şi sănătate pentru a-i putea sprijini!

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *