The new skin! The 35th skin!

The new skin! The 35th skin!

Dragii mei, aceasta a fost luna mea. O lună în care am fost deosebit de apatică, fără chef de nimic, dar am avut parte de o lecție de viață importantă. Este adevărat că atunci când nu găsești răspunsul sau abordarea corectă la o situație de viață, soluția cea mai productivă e să adormi cu întrebarea în gând.

Dumnezeu va găsi prilejul și momentul cel mai potrivit ca, într-o zi să-ți destăinuie tainele lecției tale. Dar, ține cont că răspunsul de obicei e primit de cei ce-și doresc din toată inima. 🙂

Iată că, în această lună, Dumnezeu m-a binecuvântat cu un răspuns pe care îl așteptam de mult. E greu de recunoscut adevărul atunci când nu e evident și e și mai greu să apreciem oamenii din jurul nostru atunci când îi avem. Așa suntem noi, venerăm o persoană numai după ce o pierdem. Dar, Dumnezeu, în marea Sa înțelepciune, are grijă să ne dezvăluie calea atunci când intențiile noastre sunt pozitive și țin de creșterea noastră spirituală.

Viața este o provocare și merită să ieși din ea fiind împăcat cu tine. Sună macabru, dar din nefericire mulți dintre noi își pierd sufletul pe drum. Din cauza momentelor de suferință, din cauza loviturilor primite de la ceilalți, din cauza durerii, de cele mai multe ori ne transformăm în monștri cu față umană. În cel mai scurt timp, devenim la fel ca cei care ne-au rănit. Ne ferecăm sufletul într-o cameră goală și alegem din altele, măști care să le arătăm lumii.

Magia vieții constă în curajul de a trăi și a experimenta fiecare clipă a existenței în feluri unice, care să te descopere pe tine ca ființă. Dacă ai ști și dacă te-ai cunoaște așa cum Dumnezeu te-a visat? M-ai crede dacă ți-aș spune că ești cu mult mai mult decât întrezărești printre genele tale pline de frici? Și fricile ți le-nțeleg, dar ai curajul să treci de ele și să simți necunoscutul, nevăzutul. De-abia de acolo te vei întâlni pe tine.

Dă-ți voie să trăiești eliberat și fără bagajele pline de nereușite. Ieși din tiparul tău zilnic. Propune-ți în fiecare zi să faci un lucru nou, să visezi mai mult, să experimentezi mai mult, să stai cu tine pe malul unui râu, să cunoști oameni noi, să discuți idei și noi proiecte. Iar asta nu înseamnă să îți dai demisia, să divortezi sau să te muți într-un alt oraș.

Te poți reîndrăgosti nebunește de ființa de lângă tine, poți să devii mai bun în ceea ce faci sau să dai o șansă unui proiect pe care l-ai visat din copilărie. Poți începe prin a oferi celor din jur ce crezi că-ți lipsește ție. Cu siguranță, această investiție ți se va întoarce în feluri nebănuite.

Eu îți doresc să trăiești, să simți din nou fiecare clipă așa cum poate n-ai simțit-o niciodată. Îți doresc să fii fericit! O toamnă magnifică și recoltă bogată de sentimente unice și intense!

Oana Bulai

Share This

About the author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *