PREȚUIEȘTE-TE! NU TE LĂSA PRADĂ DEMONILOR

PREȚUIEȘTE-TE!  NU TE LĂSA PRADĂ DEMONILOR

Dragii mei, odată cu venirea primăverii, acest anotimp care ne încântă ochii cu peisaje bogate în frumuseți, în interiorul nostru pot apărea stări ciudate, depresii, stări de angoasă sau sentimentul că nu te mai înțelegi tu cu tine.

Acum n-aș zice că e nici de la splendoarea florilor sau mirosul naturii trezite la viață, dar… ceva se întâmplă. Și, întrebându-mi Îngerul de ce primăvara simt că îmi golește sufletul, mi-a răspuns că asta-i menirea ei, pentru a ne reinvesti cu stări bune, înfloritoare demne de însorire. Însoririle ard frumusețea primăverii dacă sufletele nu se bucură îndeajuns de lumină și cer doar căldură.

Așa că, nu te mira că primăvara golește sufletele cu frumusețea, mi-a șoptit Îngerul, pentru că, tot cu ea în efectele ei “prime” să cheme lumina și căldura, să evidențieze plinul cu armonie.

Sufletele își iernează amorțelile tomnatecului, își parcurg dezmeticirea lucid proiectate pe lumina primei veri, pentru anotimpul care le întâmpină cu lumină solară și le încarcă spre a-și putea proiecta ele însele emoția în nemurire.

Ca să acceseze Lumina și să se cufunde în ea ca să devină una cu ea, oamenii respiră lumina organizată armonios în flori, ca să devină înșiși flori fierbinți de lumină, după ce au fost flori de gheață.

Ați experimentat așa ceva?

Dacă da, bine ar fi să nu ne lăsăm ancorați în această ispită și să căutăm soluții prin care să ne recâștigăm echilibrul interior.

Unele din ele ar fi: compania unor prieteni interesanți și veseli, pentru că dacă filmul nostru e trist, poate al lor e vesel și intrăm în el, escapade pe alte meleaguri, să te îndrăgostești ar fi o idee bună, dacă nu ești deja într-o relație amo-     roasă, premiază-te cu ceea ce îți doreai dar n-ai avut timp să-ți achiziționezi, citește o carte interesantă, mergi la un curs inspirațional, bea un cappuccino în oraș, poate la Paris, dar nu singur/ă.

Prețuiește-te! Nu te lăsa pradă demonilor.   Îngerii sunt mult mai simpatici și funny. Îți scriu din experiență. Așa că, hai să întâmpinăm primăvara cu un zâmbet cald, o îmbrățișare afectuoasă și cu chef de… viață!

Curaj & Inspiraţie,

[email protected]

Oana Bulai

Share This

About the author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *