Numai idioții cred că fericirea se obține ușor!

Numai idioții cred că fericirea se obține ușor!

Că e fără stres, fără nopţi pierdute, că e roz.
Agitaţie, emoții, adrenalină pură.
Timpul se comprimă în fuga disperată de a realiza, de a împlini, de a rezolva lucrurile care să te ducă acolo unde îți dorești.

2La fericire. Fericirea e ca un basm.
E ca acel moment când te-ai sărutat franțuzește prima dată.
Fericirea este momentul în care soarele strălucește și îți adie ușor vântul prin păr, de parcă îți șoptește o declarație de dragoste…. “Cât de bună ești, Oanaaaa”, spune Vântul.
Fericirea e misiunea supremă pentru care ai face orice, dar trebuie să ai grijă ca drumul până acolo să te transforme într-un om bun. Disperarea de a o realiza poate să îți întindă multe capcane și de a calca pe oamenii încă vii. Pentru că a călca pe cadavre e varianta soft. 
Am întâlnit și oameni fericiți sau cel puțin le-am putut citi fericirea din ochi atunci când povesteau despre misiunea lor, des- pre ceea ce fac în fiecare zi.
M-am întâlnit cu femeile senzaționale din Neamț, categoria 25-35 ani. Le-am pus întrebări, le-am provocat, le-am analizat, am vrut să le cunosc. Am vrut să mă umplu de ele! (cât de hoț a sunat asta). Erau senzaționale, de aceea. Și am zis să mă umplu și eu de senzaționalul lor.
Nu le știam decât în parte sau din auzite și curiozitatatea m-a împins să aflu dacă într-adevar toate acele voturi se reflectă în personalitatea și atitudinea lor și le face de drept – femei senzaționale.
3Așa că, vă împărtășesc ce am descoperit, în calitate de cercetaș prezent la eveniment.
Nicoleta Samoilă, designer al brandului SYSY Atelier
Nicoleta este minunea veselă, care te încarcă cu energia ei. Este o fire deschisă, jovială, foarte creativă și personalitatea ei te cucerește de la prima apariție. Este foarte frumoasă și în realitate, nu numai în poze. Nicoleta te cucerește prin farmecul ei și dacă ești femeie. Așa că, dacă ești bărbat, ești într-un mare pericol).
Bianca Roca, consilier parlamentar
Bianca nu a reușit să ajungă și nu o cunosc personal. Ce am observat, e că stârnește multă vâlvă și reacții contradictorii. În spatele chipului frumos din poze, cred și sper să se ascundă un caracter senzaţional. Mult succes, Bianca!
Mariana Drăgoi, avocat
Mariana este o dulce. Este o femeie rafinată, o luptătoare și o ambițioasă. Din comportamentul ei, mi-am dat seama că e și foarte generoasă. A avut la ea cuvinte frumoase pentru toată lumea și sinceritatea cu care ne-a împărtășit din viață și experiențele ei m-au impresionat.
Alina Apetrii, manager Allegria
Alina a împrumutat mult din candoarea copiilor. Ea a ajuns prima la eveniment. Alina este modestă, delicată, fină, o bijuterie mică și dichisită. Cu siguranță are o lume interioară ca o poveste. Când vorbea de copii, i se lumina fața și îi sclipeau ochii. Alina e un om bun.
Talida Cozma, moderator TV, manager al Talida Models
Talida este o profesionistă și o fată inteligentă. Te cucerește din primul moment, cu aliurea ei de manechin, cu vocea blândă și cu multă bunătate în ea. Cu Talida poți vorbi despre multe lucruri, este pozitivă, profundă , foarte feminină și are în ea ceva sălbatic, ca o felină. Cred că și tatuajul de pe umăr, în formă de future, te îmbie în a descoperi mai multe…
Andreea Neculai, notar, actriță, cântăreață
Andreea nu a reușit să ajungă la eveniment, dar din motive obiective. A fost nașă! Daca ar fi să încep cu o anumită trăsătură, aș spune – talentată. Andreea este, de fapt, o artistă. Joacă în piese de teatru, cântă și te încântă cu personalitatea ei veselă, drăgălașă, de-a dreptul. Este preocupată de tot ce este frumos, înzestrată cu un chip angelic. Andreea este fermecătoare.
Roxana Apreutesei, solistă vocal
4Roxana este o femeie cu personalitate puternică. Știe ce vrea, e hotărâtă și determinată. Este o profesionistă, admiră foarte mult decența, bunul simț și detestă aerele de vedetă. Cu siguranță a ajuns unde e, prin multă muncă și multă dăruire.
Andreea Cărpușor, notar
Surprinzător la Andreea este că, în ciuda tuturor condițiilor de a fi o fată de “ bani gata”, atâta bun simț, modestie și bună creștere observi foarte rar în societatea zilelor noastre. Andreea este sociabilă, îi lipsesc total aerele de vedetă, are un suflet bun și ți-e dragă din primul moment în care o cunoști. Este foarte plăcută, inteligentă și fină.
Andreea Balcan, manager Marsat
Andreea nu a reușit să ajungă. Pe Andreea nu o cunosc, deși mi-ar fi plăcut. Aș fi fost chiar curioasă. Îl cunosc pe tatal ei și dacă îi seamănă, cu siguranță este o persoană deosebită.
Bogdana Biciușcă, manager “ The Closet”
Bogdana nu a putut ajunge la eveniment, din motive obiective. Un băiețel o aștepta să-i fie nașă.
Nici pe Bogdana nu pot spune că o cunosc, deși am avut ocazia să ne vedem la diferite evenimente sau să vorbim de câteva ori la telefon. Cu toate acestea, mi-a lăsat o impresie foarte bună și cred că felul ei prietenos de a ști să să facă plăcută, atitudinea și farmecul personal o face într-adevar să fie o femeie senzațională.
În numărul viitor, vom descoperi împreună alte femei senzaționale din județul nostru, cu vârsta cuprinsă între 35-45 ani. Așteptăm cu interes propunerile pe facebook, pagina Revistei OK.
Curaj & Inspiraţie!
Oana Bulai

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *