De cele mai multe ori ai senzaţia că un bărbat e de neînlocuit doar pentru că…nu ai cunoscut mai mulţi.

De cele mai multe ori ai senzaţia că  un bărbat e de neînlocuit  doar pentru că…nu ai cunoscut mai mulţi.

Mi-am revăzut o prietenă, plecată din Piatra Neamţ de vreo 25 de ani. Femeia e de o inteligenţă fantastică, carieristă, CEO într-o multinaţională, dar nu asta contează.

Contează că suferea enorm după un bărbat, care o înşela pe facebook. El şi amanta lui urmau să se şi întâlnească. Se săturaseră de sex prin facebook şi vroiau să treacă la sexul live şi face to face.
Aveau o familie frumoasă şi un băieţel de 3 ani. S-a dus naibii totul.
Cum să-ţi scoţi din cap vorbele lui către o ea, vorbe în care al tău îi explică ei pe unde ar mângâia-o sau ce i-ar face şi în ce poziţie. Cum îţi scoţi din inimă rana şi cum pui la loc încrederea. Şi nu cea în el, ci acea încredere în tine. Ufff… destul de greu şi de cele mai multe ori timpul le vindecă pe toate. Dar până atunci, iată câteva lucruri care cred eu că ajută:
1. Fă-te gagică. Îmbracă-te ca la Hollywood, ieşi în oraş, cunoaşte cât mai mulţi oameni noi, mai ales bărbaţi. :))) De cele mai multe ori, un cui scoate pe altul şi o sculă uzată din dulapul de amintiri, poate fi înlocuită cu una mult mai bună. Eventual o bormaşină nouă. :)))
2. În fiecare dimineaţă încarcă-te pozitiv. Începuturile au farmecul lor. Gândeşte-te că dacă ai fi rămas în aceeaşi poveste era ca şi cum ai fi ştiut deja finalul. Acum e şansa ta să trăieşti intens, alte experienţe. Şi ce poate fi mai palpitant decât să nu ştii ce se întâmplă sau la ce să te aştepţi. Şi decât cu idiotul tău vechi, mai bine cu un idiot proaspăt. :)))
3. Ca şi în business stabileşte-ţi targete sau obiective. Cât timp îmi dau voie să-l bocesc? După un bărbat se plânge ca după un mort: la 40 de zile, la 6 luni şi la un an. După aceea îţi vezi de viaţă. Asta m-a învăţat un prieten, bărbat.
4. Priveşte această situaţie ca pe o oportunitate. Ai aflat cu cine trăiai, ai şansa să cunoşti pe cineva cu adevărat bun, care să te iubească şi să aibă fantezii cu tine.
5. Iubeşte-te şi respectă-te. Dacă tu nu o faci, nu aştepta de la un bărbat să o facă.
6. Nu deveni victimă. Nu te plânge, acţionează. Sterge-ţi lacrimile şi dă-ţi un şut în fund. Viaţa trece şi tu rămâi în urmă.
7. E bine să nu uiţi: Independenţa le face pe femei mai frumoase. Independenţa financiară, desigur. :)))

O viaţă frumoasă vă doresc cu cât mai multe experienţe! Minunate!

Curaj & Inspiraţie,
[email protected]
Oana Bulai

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *