DACA VREI CEVA IA-ŢI. NU AŞTEPTA SĂ PICE DIN CER, CĂ NU PICĂ.

DACA VREI CEVA IA-ŢI. NU AŞTEPTA SĂ PICE DIN CER, CĂ NU PICĂ.

Cât de tranşantă să fiu? Mi s-a luat să văd mereu oameni care au uitat să viseze, au uitat să lupte pentru ce îşi doresc, poate pentru că nu-şi mai doresc nimic, decât sănătate. Ce-i drept, la problemele psihice pe care le avem cu toţii în secolul ăsta, probleme de sănătate ne-ar mai trebui.

La spital e ca în război. Ai mai multe şanse să ieşi mopoze-imagini-desktop-wallpapers-motivational-lorand-soares-szasz02rt decât viu, mai bolnav decât sănătos. Dar, asta e o altă discuţie.

Nu ne rămâne decât să tragem al naibii de tare de timpul prezent pe care încă îl simţim şi ne putem bucura de el. Dar nu putem. Pentru că ne mănâncă de vii spaima, frica de a mai schimba ceva, de a mai încerca, de a mai zâmbi şi a ne dis- tra aşa cum o făceam
odată, în adolescenţa noastră.
2Unde s-au dus acele vise, acele speranţe când toţi ne vedeam la maturitate impliniţi, fericiţi şi bucuroşi că în sfârşit vom putea face… „treburile alea ruşinoase” cu persoana dragă, cu Făt Frumos sau Ileana Cosânzeana. Bine, s-ar putea ca exemplul să aibă legătură doar cu mine. Ignoră-l dacă nu ţi se potriveşte.

Cumva, pe drum, situaţiile
nasoale din viaţă ne-au schimbat.
Deodată, toate visele s-au simţit mici în faţa fricii, noi ne-am simţit slabi şi învinşi.

Ne-am ascuns sub aripa protectoare a confortului. Astfel, orice aveam era bun avut.

Nu contează că serviciul e nasol şi şeful mă ajută să-mi “îmbogăţesc” organismul în fiecare zi cu antidepresive, nu con- tează ca soţul a ajuns la 100 de kg, din care 50 înseamnă doar burta, important este că se poate mult mai rău de atât.

Nu spun că nu e bine să fim mulţumiţi de ce avem, dar asta nu mai e viaţă. E un soi de hibernare în aşteptarea ultimei clipe.

Pierdem mult în viaţă din cauză că ne lipseşte curajul. Ca să realizezi ceva nu e nevoie de efort ci doar de curaj şi lucrurile încep să vină ele spre tine.

Viaţa s-ar putea să nu fie petrecerea la care ai visat dar, dacă tot ai ajuns aici, distrează-te!

Urăsc basmele din copilărie pentru nivelul aşteptărilor care le-au creat în mintea unora. Cred că multe femei, mai ales cele frumoase au pus botul la acel Făt Frumos care la un moment dat va apărea pe un cal alb şi le va umple sufletul de iubire.

afa

Ei bine, fetelor, îmi păre rău că vă de- zamăgesc, dar nu mai staţi în casă sau la birou să îl aşteptaţi, pentru că nu va veni. E maxim de ocupat cu cele care ştiu să-şi trăiască viaţa şi îşi ia ce le aparţine.

Nimeni nu te va premia la sfârşit că ai fost tu un soi de fetiţă cuminte.

Si e păcat să aştepţi o astfel de apreciere. Dacă vrei un bărbat bun trebuie în primul rând să fii tu bună, să ştii ce vrei şi singura apreciere pe care ar trebui să o aştepţi e de la tine.

Cu părere de rău spun că în ziua de azi vezi cu mult mai multe femei frumoase şi deştepte decât băr- baţi la fel. Ori e urât, ori e prea prost. Şi dacă e să fie bun, e căsătorit.

Totuşi, mulţi dintre ei se trezesc şi îşi doresc să fie fericiţi. Sau îi trezesc soţiile pentru că îi lasă şi atunci sunt nevoiţi să îşi ridice standardul şi să vrea ceva mai mult de la ei. Asta dacă au înţeles că la ei era problema.

Îmi doresc să văd oameni fericiţi care trăiesc poveşti de dra- goste frumoase, dar sunt foarte conştientă că pentru asta trebuie luptă. Experienţa îmi spune că pentru tot ce am acum a trebuit să lupt şi să mă zbat.

Aşa că fetelor, mai întâi lustruiţi-vă armele!

De aici articolul este pentru cele
care au o carieră, succes profesional, ştiu cine sunt.

Restul, mai întâi să îşi găsească un job, să se aşeze cu toate şi mai apoi să îşi lustruiască armele.

Când ţi-e foame tare, mintea nu ar trebui să îţi stea la dragoste ci la dezvoltarea ta profesională.

Asta în cazul în care nu eşti pe modelul Pitzi şi atunci acest articol nu este pentru tine.

Când eşti pe modelul Pitzi reţeta e simplă. Nu contează ce ai în căpuşor, foamea o rezolvi găsind un sponsor masculin căruia tu îi poţi oferi timpul şi frumuseţea ta, el îţi rezolvă problema cu foamea şi te ajută să investeşti în continuare în inteligenţa ta fizică pentru a o putea fructifica şi în viitor. Din punctul meu de vedere e o mare greşeală şi o reţetă proastă.

2

Femeile împlinite din punct de vedere profesional trebuie să înveţe să iasă în lume, să trăiască, să se bucure.

Undeva în tot acest traseu bine conturat al lor, au uitat că viaţa înseamnă şi relaxare, bucurie pură, fericire.

1. Citeşte cărti noi, despre lucruri interesante. Dacă te-ai obişnuit să citeşti în ultimii ani dintr-un singur domeniu, schimbă domeniul. Cred că bărbaţilor le plac femeile interesante aşa că devino interesantă.
Fascinează-l intelectual.

2. Ai grijă cum arăţi. Nu ai nicio scuză pentru kilogramele în plus.

Majoritatea bărbaţilor preferă femeile slabe.

Să nu ne mai amăgim. Dacă sunt probleme medicale, fă tot posibilul să le tratezi. Ocupă-te de ele.

3. Ieşi din casă. Am prietene care au bifat ambele puncte; adică sunt şi inteligente şi frumoase dar mai cred încă în basmul cu Prinţul care le va bate la uşă. În cazul în care te crezi Prinţ şi cauţi Prinţesă scrie-mi un mail ca să îţi dau numărul lor. Există o singură regulă: să nu ai deja o Prinţesă. 😀

4. Fă-ţi prieteni noi, mergi la tot felul de întâlniri profesionale, evenimente.

Am citit nişte studii interesante care spun că există dragostea aceea care să ţină veşnic, dacă dai de persoana compatibilă. Foarte importantă este compatibilitatea, să lucraţi în acelaşi domeniu, să aveţi educaţie similară.
Cu mulţi ani în urmă, sociologii au descoperit că, de regulă, persoanele realiste îşi aleg partenerii din aceeaşi categorie socială. Povestea cu Cenuşăreasa şi prinţul nu se prea potriveşte în context.

Prinţul va prefera întotdeauna o Prinţesă, iar Cenuşăreasa un vizitiu.

Şansa de a avea un viitor comun este mai mare atunci când partenerii se aseamănă în esenţa lor, adică în ceea ce priveşte inteligenţa, concepţia despre viaţă, educaţia, zona socială din care provin (părinţi neinstruiţi sau intelectuali), sinceritatea sau sentimentul datoriei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViaţa în comun este mai uşoară când trebuie împlinite aceleaşi dorinţe. Antagonismele au farmec doar pentru relaţiile de scurtă durată. Ele sunt cele care trezesc interesul. Dar totul decurge mai armonios dacă cei doi privesc în aceeaşi direcţie şi nu trebuie să discute despre fiecare amănunt.

5. Fii cea mai bună versiune a ta.

Femeile sunt rele, mai ales între ele. Schimbă-te. Învaţă să fii bună, învaţă să te relaxezi, învaţă să te bucuri şi să îi bucuri şi pe alţii.

Să iubeşti e cel mai senzaţional sentiment şi sper să aveţi şi pe cine. Îmi doresc să existe cât mai mulţi bărbaţi care să se ridice la acest standard, şi să poată aprecia iubirea împărtăşită cu o femeie senzaţională.

Curaj & Inspiraţie!
Oana Bulai

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *