ARTA DE A-ŢI GĂSI BUCURIA ÎN FIECARE ZI

ARTA DE A-ŢI GĂSI BUCURIA ÎN FIECARE ZI

Câteodată mă simt doborâtă de dramele care se întâmplă atât de aproape de mine: oameni bolnavi, accidente care răpesc suflete, pierderea unei iubiri, pierderea unui business pe care l-ai crescut cu multe eforturi… şi recunosc că e greu să îţi regăseşti puterea de a fi acelaşi. Niciodată nu vei mai fi acelaşi.

Dar cum să mai fii cu golul din sufletul tău?

Sunt experienţe care te pot schimba iremediabil şi te aduc în punctul zero al existenţei tale. De acolo, începi un nou capitol, o nouă poveste cu final necunoscut.

Începi să-i conturezi un sens, să-i dai o culoare şi să găseşti personajele pe care le-ai dori în poveste.

De tine depinde dacă alegi să fie o dramă, o comedie, o poveste de dragoste sau una de acţiune.

De tine depinde dacă, la un moment dat te vezi pregătit să îţi aşezi cu delicateţe un zâmbet pe faţă sau să mai crezi în tine şi în cei din jurul tău.

De tine depinde dacă îţi mai dai o şansă în a rămâne un om care crede, pentru că încrederea e prima afectată de situaţiile neplăcute cu care ne loveşte viaţa câteodată.

Fii blând cu tine şi cu sufletul tău. Atunci când soluţiile întârzie să apară, timpul este acela care are puterea de a vindeca orice.

Ai răbdare cu tine. A-ţi găsi bucuria în fiecare zi e o artă. Învaţ-o şi alege să trăieşti o poveste frumoasă. Cu toţii ne trăim propriile drame, chiar dacă exteriorul, de cele mai multe ori ne duce în eroare.

Viaţa este un cumul de lecţii şi să le traversezi echilibrat e una din ele.

Curaj & Inspiraţie,

[email protected]

Oana Bulai

Share This

About the author

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *